13-D: la consulta a Manlleu no es farà a la mesquita

Manlleu Decideix desmenteix l’anunci fet ahir, que ha tingut un fort ressò periodístic

Redacció osona.com
17 de novembre del 2009

Manlleu Decideix ha desmentit rotundament a Osona.com que la consulta popular en aquesta població es faci a la mesquita. Un dels portaveus d’Osona Decideix, en la roda de premsa de presentació de la campanya a la comarca, va anunciar ahir (en diverses ocasions) que la votació que es farà el 13 de desembre a Manlleu tindria lloc al centre religiós islàmic.

“Nosaltres no hem dit mai que la consulta es farà a la mesquita. Ha estat un error d’Osona Decideix”, ha dit Albert Güell, portaveu de Manlleu Decidieix. “Els tres possibles llocs de vot s'han determinat en base a criteris estrictament geogràfics i són la sala polivalent de Can Puget, el vestíbul del Teatre de Gràcia i l’oficina de CCOO al barri de l’Erm", ha afegit.

Aquest diumenge, 22 de novembre, a la tarda, Manlleu Decideix presentarà la campanya als Jardins de Can Puget.

- Veure notícia de la roda de premsa d’Osona Decideix

Ressò a tot l'Estat

La “patinada” dels portaveus d’Osona Decideix ha corregut com la pólvora i, a hores d’ara, ja ha obtingut un ressò d'àmbit estatal. El diari El Mundo no ha deixat escapar l’ocasió i ha publicat la notícia a bombo i platerets.

Les ràdios han pres el testimoni i la mesquita de Manlleu ha estat un dels temes de debat d'algunes de les tertúlies d'aquests matí. Fins i tot, en una emissora se li ha fet arribar una pregunta directament al conseller Manuel Tresserras. Cap dels mitjans encara no ha desmentit l’anunci d’Osona Decidieix.

- Veure notícia de El Mundo

Arxivat a