Sora posa el fil a l'agulla a la urbanització de Cussons

La Diputació de Barcelona lliura el projecte a l'Ajuntament.

Redacció osona.com
17 de novembre del 2009
La Diputació de Barcelona ha lliurat a l'Ajuntament de Sora el projecte d'urbanització del nucli de Cussons, que contempla l'eixamplament de la carretera BP-4654, la millora de la seguretat dels moviments de vianants i vehicles i el condicionament de dos carrers principals del nucli de Cussons.

El projecte, que es farà mitjançant un conveni entre l'Ajuntament de Sora i la Diputació de Barcelona, té un cost de 1.149.856,22 euros. Les actuacions consistiran en l'ampliació de la calçada de la BP-4654 entre el punt quilomètric 1,810 i fins el 2,210, que coincideix amb el seu pas pel nucli de Cussons, per disposar d'una plataforma suficient per l'encreuament de dos vehicles amb la suficient seguretat. Per això es construiran voreres a ambdós marges creant un itinerari per vianants.

L'actuació es completa amb el condicionament de dos carrers del nucli i la ordenació d'una plaça per als vianants amb un petit espai d'aturada per a vehicles. També es millorarà l'enllumenat, el drenatge i els serveis.

El projecte també està subvencionat per la Generalitat, en el marc del programa Viure al poble.

- Més informació del projecte