1 de 10

Vic inaugura una exposició sobre Maria Àngels Anglada

Aquest divendres, a la Llotja del Blat.

per Redacció osona.com, 13 de novembre de 2009 a les 12:19 |
Aquest article es va publicar originalment el 13 de novembre de 2009 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Aquest divendres, dia 13 de novembre a les 20:00 h, la Llotja del Blat de l’Ajuntament de Vic acollirà la inauguració de l’exposició “M. Àngels Anglada, vida i obra”. La mostra és un recorregut cronològic il•lustrat amb imatges acompanyat de paraules que va dir i escriure l’autora. També vol resseguir un fil imaginari que comença en una casa de Vic, amb una heura el pati, i que ens mena cap a un mar empordanès que vol simbolitzar la permanència de les nostres arrels.

Maria Àngels Anglada va néixer el 1930 al carrer de la Riera de Vic i va morir a Figueres, Alt Empordà, el 23 d’abril de 1999, el dia de Sant Jordi. Va cultivar diversos gèneres literaris: de la narrativa a la crítica literària, passant per l’assaig i les traduccions.


L'acte inaugural comptarà amb la presència de l’alcalde per substitució de Vic, Xavier Solà, i la comissària de l’exposició i presidenta de la Càtedra Maria Àngels Anglada de la Universitat de Girona, Mariàngela Vilallonga.

 

Participació