El Google Street View ja «fotografia» Osona

per Redacció, 10 de novembre de 2009 a les 18:13 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de novembre de 2009 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Google Street View ja ha arribat a comarques. Després que el maig de 2008 s'incloguessin ciutats com Barcelona i València a la funcionalitat del Google Maps que incorpora fotografies dels carrers, fa pocs dies s'ha actualitzat amb bona part de comarques dels Països Catalans.

En el cas d'Osona les imatges cobreixen totes les carreteres i bona part dels carrers tot i que en alguns municipis es limiten a les travesseres urbanes. Fins i tot apareixen pistes forestals.

Al conjunt de Països Catalans, i segons informa el bloc de Marc Belzunces, només resten sense cobrir Eivissa, Menorca, part de Mallorca, Catalunya Nord i Andorra. El mateix bloc assenyala que, juntament amb els Estats Units d'Amèrica i Nova Zelanda, el nostre país és el que té major cobertura del món. Street View es pot visualitzar tant amb Google Maps com amb Google Earth.Mostra un mapa més gran

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació