Manlleu retransmet en directe una jornada sobre comerç feta a Cornellà

Una vintena de persones van poder veure la vídeoconferència.

Redacció osona.com
03 de novembre del 2009
Videoconferència a Manlleu, sobre comerç
Videoconferència a Manlleu, sobre comerç | Ajuntament de Manlleu



Des de l’Oficina de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manlleu, aquest dilluns es va retransmetre en directe per videoconferència la jornada “Comerç al dia: Experiències innovadores al comerç d'arreu del món", organitzada per la Direcció General de Comerç de la Generalitat de Catalunya, que va tenir lloc al Citilab de Cornellà de Llobregat.

La sessió va anar a càrrec d’Alfons Cornella i Antonella Broglia, experts de reconegut prestigi en temes d’innovació, d’INFONOMIA.

La retransmissió de la jornada per videoconferència ha estat una experiència innovadora, que es va poder seguir també des de Girona, Lleida i Reus.

L’eix principal de la sessió va ser com veure el comerç d'una altra manera. Entre d’altres, es va parlar de noves tendències al comerç, de comerç electrònic, de logística, de sistemes de pagament, de noves formes de comunicació, de la perspectiva del consumidor i de com formar al consumidor, de nous tipus de punts de venda, de les xarxes socials i la seva influència en el comerç...

La retransmissió de Manlleu va comptar amb la presència de Josep Maria Palau, director dels Serveis Territorials de la Catalunya Central del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat, i hi van assistir una vintena de persones de la comarca d’Osona relacionades amb el sector comercial.

Arxivat a