Montesquiu celebra el Correllengua

Agustí Barrera, un dels impulsors del referèndum a Arenys de Munt, pronuncia una conferència.

Redacció osona.com
02 d'octubre del 2009
576_1257019813Agust_Barrera_correllengua_montesquiu
576_1257019813Agust_Barrera_correllengua_montesquiu | Adrià Costa


L´associació Montesquiu es mou  ha organitzat el Correllengua, com cada any per aquestes dates, amb una castanyada. La festa va tenir lloc a la sala de plens de l'Ajuntament, el dissabte 31 d'octubre.

Aquest any, sota el títol "Llengua, Cultura i Llibertat", també va comptar amb una conferència, que va anar a càrrec de l´historiador Agustí Barrera, impulsor de l´Associació MAPA i, per tant, promotor de la consulta per la independència de Catalunya a Arenys de Munt. La xerrada va començar a les 5 de la tarda.

Aquesta conferència portava per títol "Consulta per la independència, Arenys de Munt punt de partida" i va tractar de donar una explicació de primera mà de com va començar i d´on va venir la idea de fer la consulta, com es va dur a terme tot plegat i les reaccions i reflexions del poble d´Arenys de Munt abans i després de la consulta.

A les 6, hi va haver la castanyada popular. Tot seguit, a dos quarts de 7 i per acabar els actes, hi va haver un concert de cançons populars catalanes a càrrec del cantautor tarragoní Xavier Marco.

Galeries de fotos

Correllengua a Montesquiu (2009)

Correllengua a la Torre d'Oristà (2009)
Correllengua a Roda de Ter (2009)
Correllengua a Sant Bartomeu del Grau (2008)