Arrenca Roda Decideix

Els grups de treball es distribueixen les tasques.

Redacció osona.com
30 d'octubre del 2009

El passat divendres 23 d’octubre es va celebrar a Roda de Ter una reunió informativa oberta a totes les persones i a més del centenar d’entitats del poble, per tal d’explicar el tema de la consulta popular sobre la independència de Catalunya.

Amb una nombrosa participació, el centenar d’oients que hi havia a la sala van seguir l’explicació, des de l’antecedent de la consulta realitzada a Arenys de Munt, el 13 de setembre d’enguany, fins a la possibilitat de dur-la a terme al poble. Després de tota l’explicació, i en votació unànime, es va decidir constituir la comissió organitzadora a Roda de Ter amb el nom de Roda Decideix.

A partir d’aquest dijous 29, totes les persones amb ganes de col•laborar que van tenir l'oportunitat d'apuntar-se al final de la reunió, s’han distribuït en diferents grups de treball per mirar de garantir l’èxit de la jornada electoral, sobretot pel que fa a participació.

Des de Roda Decideix es treballa amb l'objectiu de que la consulta tingui lloc el diumenge 13 de desembre. Tot i això, la decisió definitiva es prendrà el proper dia 12 de novembre.


 

Arxivat a