La UVic estrena un màster en envelliment

La xerrada inaugural anirà a càrrec de del psicoanalista Leopoldo Salvarezza.

Redacció osona.com
28 d'octubre del 2009

El pròxim dijous, 29 d’octubre, a les 11 del matí, tindrà lloc a la Sala Segimon Serrallonga de la Universitat de Vic l’acte d’inauguració del màster oficial en Envelliment Actiu amb la conferència de Leopoldo Salvarezza, un reconegut psicoanalista i especialista en psicogerontologia. La xerrada porta per nom “Envejecer en el siglo XXI”.

Leopoldo Salvarezza és exprofessor titular de la Càtedra de Psicologia de la Tercera Edat i Vellesa, de la Facultat de Psicologia de la Universitat de Buenos Aires i cofundador del Servei de Psicogeriatria i Psicoprofilaxi de la Vellesa de la capital argentina.

El màster oficial en Envelliment Actiu, que s’implanta  per primer cop a la Universitat de Vic, proporciona la base teòrica i metodològica per promoure l’envelliment actiu, prevenir situacions de pèrdua d’autonomia i dependència, proporcionar una atenció individualitzada i  integrada, i gestionar programes i serveis per a persones grans en els àmbits comunitari, social i sociosanitari.

En aquesta primera edició del màster s'hi han matriculat 32 estudiants. El màster possibilita dues opcions: l’itinerari professionalitzador, orientat a aplicar les competències adquirides en serveis comunitaris, socials o sociosanitaris especialitzats i  l’itinerari de recerca, orientat a la investigació, que permet completar la formació acadèmica i accedir a la realització de la tesi doctoral.

Arxivat a