Torelló homenatja el doctor Alejandro Ganiko

Amb motiu de la seva jubilació.

Redacció osona.com
27 d'octubre del 2009
Alejandro Ganiko, homenatge al ple de Torelló
Alejandro Ganiko, homenatge al ple de Torelló | Ajuntament de Torelló



La sala de plens de la Casa de la Vila de Torelló es va omplir, dilluns al vespre, en l’acte de reconeixement que es va fer al doctor Alejandro Ganiko, amb motiu de la seva jubilació. D’aquesta manera, l’Ajuntament va voler expressar el reconeixement a la tasca del metge, al llarg dels anys que ha exercit la seva professió a Torelló.

El doctor Alejandro Ganiko ha treballat, com a metge de família, al Centre d’Assistència Primària de Torelló durant els últims 36 anys. D’origen peruà i d’ascendència japonesa, Alejandro Ganiko va arribar a l’Estat espanyol als anys seixanta per cursar la carrera de Medicina. Va estudiar a Salamanca i va completar la seva formació a Barcelona, i ara fa 36 anys va començar a treballar a Torelló com a metge de capçalera.

La regidora de Benestar Social i Salut Pública, Marià Àngels Casals, va glossar la figura del doctor Ganiko, del qual va elogiar la seva dedicació i professionalitat i la seva qualitat humana. 

L’acte va acabar amb unes emocionades paraules d’agraïment del doctor Ganiko, que, acompanyat de la seva esposa, va rebre, de mans de l’alcalde Miquel Franch, una reproducció de la imatge dels gegants de Torelló.

Arxivat a