L’estanc Crivillés de Vic, «Especialista en Habanos»

El títol, que l’atorga l’empresa Cubana Habanos, només el tenen un centenar d’establiments a tot el món.

Redacció osona.com
21 d'octubre del 2009
Crivillés, estanc, Especialista en Habanos
Crivillés, estanc, Especialista en Habanos | Estanc Crivillés



El passat dijous dia 15 va tenir lloc, a la seu d’Altadis de Madrid, el lliurament a l’Estanc Crivillés de Vic de la distinció  “Especialistas en Habanos”, de mans del copresident d’Habanos Oscar Basulto Torres.

Durant l’acte es va fer el lliurament d’un diploma i una placa a un selecte grup de estanquers d’Espanya, al quals, l’empresa Cubana Habanos SA ha distingit amb aquest diploma pel seu alt coneixement sobre els cigars cubans, la capacitat de ser prescriptor i un profund interès per a la divulgació de la cultura del cigar.

Els pocs que ostenten a ser “Especialistas en Habanos” no sols es limiten al territori d’Espanya, sinó que, fins el moment present, formen part d’aquest grup no més de 100 “Especialistas en Habanos” a tot el mon. En aquets establiments es poden trobar cigars fabricats especialment, edicions limitades i exclusives.

“Per a l’estanc Crivillés aquesta distinció és un reconeixement als molts anys d’experiència i a l’esforç fet per tenir sempre els millors cigars, el millor assortiment i les millors instal•lacions per a la correcta conservació dels cigars. També vol fer extensiva aquesta distinció a tots els fumadors de la comarca que, durant dècades, han sabut valorar i gaudir del plaer de fumar un bon cigar”, expliquen des de l’establiment.

L’estanc Crivillés va ser fundat el 1940, amb el temps va ser conegut per oferir un gran assortit de cigars. El 1978 va inaugurar la primera cava, i a l’actualitat disposa d’una cava de dos nivells i 20 m2 per a la conservació dels cigars.

Arxivat a