Tavèrnoles consolida la Fira de Sant Galderic

Redacció osona.com
19 d'octubre del 2009
Fira de Sant Galderic
Fira de Sant Galderic | Josep Maria Costa



Aquest diumenge, dia 18 d’octubre, s'ha celebrat la segona edició de la Fira de Sant Galderic, un esdeveniment el qual té com a principal objectiu fer conèixer arreu de la comarca el petit poble de Tavèrnoles. Durant tot el matí s'ha pogut gaudir d'activitats per a tots els gustos. El certamen ha tingut una bona afluència de públic.

Per començar, es podia passejar pel tres mercats que omplien els carrers del poble: el Mercat gastronòmic; el Mercat d’Artesans, on es podia trobar manualitats de tot tipus; i l’innovador Mercat de les Erres i brocanters on es venien diversos productes de segona mà.

El programa s'ha complementat amb una exposició de pintura, un concurs boletaire, una exposició de pintura d’Isabel Riera, un taller per fer caixes niu d’ocells, una visita guiada a l’església de Sant Esteve i exhibicions de golf i de ceramistes, entre d’altres propostes. Un dels grans atractius ha tornat a ser la Cursa de Sant Galderic, que també arribava a la seva segona edició.

Per anar escalfant motors, el certamen va preparar un parell d’activitats prèvies. Així, el divendres, va tenir lloc una xerrada sobre el compostatge casolà, a càrrec d’Anna Ribas, tècnica del Consell Comarcal d’Osona. El dissabte, per altra banda, es va celebrar el IX Campionat provincial d’arada.

- Crònica de la Fira, des del bloc de Carles Banús
- Programa de la Fira

Galeria de fotos
Campionat provincial d'arada
- Fira de sant Galdericm 2009
- Galeria de fotos de la Fira, 2008