El Consell Comarcal congela la tarifa de l’aigua

L’entitat compta ja amb el 51% de la representació de la societat Aigües d’Osona.

Redacció osona.com
17 d'octubre del 2009

Aquest dijous 15 d’octubre, a la tarda, a la sala de plens del Consell Comarcal d’Osona es va reunir la Comissió de seguiment d’abastament d’aigua potable als municipis d’Osona a través de l’empresa Aigües d’Osona.

A la sessió, presidida pel president del Consell Comarcal d’Osona, Miquel Arisa, van participar-hi alcaldes i regidors en representació de 11 dels 21 municipis; la gerent, el secretari i el tresorer del Consell Comarcal d’Osona, Anna Portet, Jaume Portús i Valentí Costa; el conseller delegat del Cicle de l’aigua, Jaume Criach; el tècnic assessor en matèria d’Aigües Potables, Miquel Codina; i dos representants de l’empresa pública Aigües d’Osona.

En aquesta reunió, on el Consell Comarcal comptava, per primera vegada, amb el 51% de la representació de la societat Aigües d’Osona, SA, es va exposar l’informe de gestió i el compte de resultats corresponent al període gener-setembre 2009 i el pressupost de gestió del proper any 2010. Pel que fa a aquest punt de l’ordre del dia, destaca la congelació de les tarifes per al proper exercici.

Finalment, també es va aprofitar l’ocasió per presentar als alcaldes el resultat dels treballs de digitalització de la xarxa d’abastament d’Osona Sud que s’han realitzat en els darrers mesos.