Manuel Campo Vidal, ponent de luxe per tancar les Trobades Empresarials

L’acompanyaran Albert Riera, Nandu Jubany i Lluís Molist. El periodista i presentador també visitarà la Universitat de Vic, on pronunciarà una conferència i signarà un conveni per a la impartició d’un seminari.

Redacció osona.com
14 d'octubre del 2009
Manuel Campo Vidal
Manuel Campo Vidal

Aquest dijous,  15 d’octubre, es portarà a terme la última jornada de la 6a edició de les Trobades Empresarials, a les 9:00h a l’auditori Marià Vila d’Abadal a l’edifici El Sucre de Vic. La presentació de la Trobada anirà a càrrec de la regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vic, Mercè Vidal.

Tot seguit, el periodista, president de l’Academia de las Ciencias y las Artes de Televisión de España i director de l’Instituto de Comunicación Empresarial, Manuel Campo Vidal, parlarà de “La comunicació empresarial en temps de crisi”. Campo Vidal és un dels grans personatges de la comunicació espanyola dels darrers anys. Ha treballat com a cap d’informatius a TV2 i Cadena Ser; fou president durant uns anys de la televisió Antena 3; i també fundador i president d’Audiovisual Esport SL, empresa que gestionava els drets de les retransmissions esportives. El 2008, va ser escollit per moderar el primer cara a cara entre José Luís Rodríguez Zapatero i Mariano Rajoy, a les eleccions estatals.

A les 10:00h es farà una taula rodona amb la presència del responsable de comunicació de Cooperativa La Fageda i del Grup cooperatiu Clade, Albert Riera; el cuiner i creador de Jubany Grup Events, Nandu Jubany; i el responsable de comunicació de Fundició Dúctil Benito, Lluís Molist. La jornada acabarà a les 11:15h amb un esmorzar networking.

Campo Vidal també visitarà la UVic

En el marc de la seva visita a Vic, Manuel Campo Vidal també es desplaçarà a la Universitat de Vic (UVic) per impartir-hi una conferència i signar un conveni de col•laboració entre la UVic i el Instituto de Comunicación Empresarial, que ell mateix dirigeix.

La conferència “Per què els professionals comuniquen tan malament?” tindrà lloc a les 12:00h a l’Aula Magna i és oberta a tothom. Posteriorment, el professor Jordi Llonch de la Facultat d’Empresa i Comunicació li farà una entrevista al Plató de Televisió de la UVic.

Durant la seva visita a la UVic, Manuel Campo Vidal  i la rectora Assumpta Fargas signaran un conveni entre la UVic i el Instituto de Comunicación Empresarial per a la impartició del seminari “Com millorar les habilitats rendibles de comunicació” el 10 de novembre, que comptarà amb la col•laboració especial del periodista i presentador. La signatura del conveni tindrà lloc a les 11:30h, a la Sala Segimon Serrallonga.

Arxivat a