Torelló engega un cicle de xerrades per a la gent gran

La primera sessió tractarà de les últimes voluntats.

Redacció osona.com
11 d'octubre del 2009

Aquest mes d’octubre tindran lloc les xerrades del cicle de l’Espai Educatiu per a la Gent Gran, que organitza l’Ajuntament de Torelló. Aquesta iniciativa té per objectiu potenciar l’enriquiment personal, propiciar la reflexió sobre la cultura i els valors, fomentar el desenvolupament de la persona individual i socialment, i ajudar a millorar la qualitat de vida de la gent gran. 

Les tres xerrades es duran a terme els tres dimecres del mes d’octubre, a 2/4 de 4 de la tarda, a la sala  d’actes de Gestiomat.

El cicle començarà dimecres 14 d’octubre, amb la xerrada titulada “El que cal saber de les últimes voluntats i de les pèrdues de capacitat”, a càrrec de José Manuel Sánchez Tapia i Valero Soler Martín-Javato, notaris de Torelló. Posteriorment, se celebraran les conferències “Fer-se gran: envelliment actiu i saludable”, el 21 d’octubre, a càrrec d’Irene-Corpus Jofre Garcia, psicòloga de la Residència Cals Avis de Torelló. I finalment, el 28 d’octubre, “Problemes de memòria. Demència?”, a càrrec de Dolors Cubí, especialista en Geriatria, de l’Hospital de Sant Jaume de Manlleu.

Per poder assistir a les xerrades només cal inscriure’s al Casal dels Avis o a la Regidoria d’Educació.

Arxivat a