Fotos: Maite Tor exposa les seves pintures a Perafita

A l’espai de cultura de Ca l’Estamenya.

Redacció Lluçanès.com
11 d'octubre del 2009
 Maite Tor exposa a l’espai de cultura de Ca l’Estamenya de Perafita
Maite Tor exposa a l’espai de cultura de Ca l’Estamenya de Perafita | Eixmedia



L’artista perafitenca Maite Tor exposa algunes de les seves pintures a l’espai de cultura de Ca l’Estamenya de Perafita. L’exposició es podrà visitar fins a finals del mes de desembre i també s’hi podran comprar els quadres exposats.

Maite Tor té el seu estudi a La Tria, a Perafita, on també té la seva botiga. Allà pinta i ven les seves obres, principalment olis, però també aquarel•les. De fet, afirma que si bé abans ja havia tingut contacte amb la natura, va ser al Lluçanès on va començar a gaudir pintant ja que el considera un indret privilegiat i tranquil.

L’artista té un llarg recorregut com a expositora i ha tingut obres seves en sales de Montesquiu, Vic, Manresa i Barcelona, entre altres llocs. Es defineix a sí mateixa de la següent manera: meitat empresària de turisme rural, i meitat pintora.

A l’exposició s’hi podran veure fins a vuit obres de l’artista: sis olis i dues aquarel•les, totes elles inspirades en paisatges del Lluçanès. Podeu veure més obres seves a la seva pàgina web: www.maitetor.com o visitant el seu estudi. Per fer-ho, podeu trucar al telèfon 93 853 02 40.

L’espai de cultura de Ca l’Estamenya, doncs, acollirà l’exposició fins a finals d’any. Aquest allotjament rural és propietat de la família Franquesa, coneguda arreu per les “Coques de Perafita” que fan al Forn Franquesa, i va inaugurar a principis d’estiu un espai dedicat a la cultura i pensat per acollir exposicions de pintura, tasts de vins i caves, cursos i concerts entre d’altres activitats culturals.