El noi que va morir mentre feia surf serà enterrat aquest dimecres a Vic

El jove va patir un accident a la platja d’Almardà de Sagunt, al País Valencià.

Redacció osona.com
29 de setembre del 2009

Aquest dimecres a dos quarts de 12 del migdia enterraran a l'església del Carme de Vic el jove que va morir el passat diumenge quan practicava surf a la platja d'Almardà de Sagunt, al País Valencià. Xavier Castanyer Torruella, de 28 anys, era una persona molt coneguda a la comarca perquè la seva família regenta diferents empreses relacionades amb el moble i la decoració.

Diumenge, a prop de tres quarts de 10 del matí els serveis d'emergència van rebre un avís al telèfon 112 en què s'informava de que un surfista havia patit un accident. Tot i que s'hi van desplaçar diferents efectius no es va poder fer res per salvar-li la vida.

La família de la víctima va ser avisada del succés hores després i es van traslladar cap al País València. Segons el diari valencià Levante, la família havia estat a la fira del moble Ideas&Pasión de València on van tenir un expositor de la seva fàbrica de mobles. Un cop acabada la fira, els pares haurien tornat cap a Vic i el jove s'hauria quedat a la costa valenciana fent surf amb uns amics fins que va passar el fatal desenllaç.

Arxivat a