Tona Futur també donarà suport a la consulta sobre la independència

per Redacció osona.com, 27 de setembre de 2009 a les 07:59 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de setembre de 2009 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El proper dimecres dia 30 de setembre a les 21:30h a la sala de plens de l’Ajuntament, Tona Futur celebrarà una xerrada oberta on explicarà la seva posició sobre la possibilitat de realitzar a Tona una consulta sobre la independència a Catalunya, tal com es va fer a Arenys de Munt. La formació ha emès un manifest on diu que donarà suport a la iniciativa, canalitzada per la societat civil, en aquest cas, Tona Decideix.

A la trobada també es presentarà el número 4 del Semàfor (el butlletí de TF) i d’altres temés de l’àmbit municipal. L’ordre del dia és el següent:


- La rebaixa que TF proposa de les taxes municipals que proposem

- La urgència de solucionar el desgavell circulatori provocat per les obres

- El pas enrere que està fent la democràcia a Tona

- L’insuficient manteniment dels espais verds i la necessitat d’augmentar els torns de neteja per tornar a tenir el poble decen

MANIFEST DE TONA FUTUR SOBRE LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA

Com a Associació d’electors independent i grup  polític a l’Ajuntament de Tona, la nostra vocació és i serà sempre profundament  democràtica. Dins dels valors que la democràcia garanteix i defensa, entenem  que hi destaca el dret a expressar-se. Una de les conseqüències lògiques i  fonamentals respecte al dret d’expressar-se considerem que és precisament la  capacitat de consultar a la societat sobre la independència de la nació catalana.

Com a associació que en els seus estatuts es defineix com a  CATALANA, creiem que forma part també de les nostres responsabilitats,  contribuir al desenvolupament nacional des de l’acció municipal.

També considerem però, que uns dels valors principals de  la campanya nacional per la celebració de la consulta sobre la independència  de Catalunya és precisament que ha sorgit directament de la societat civil.  Entenem que als grups polítics ens correspon donar suport als grups de ciutadans i ciutadanes que impulsin aquest procés sobiranista.

És en aquest sentit que l’executiva de TF, en reunió  celebrada el 22 de setembre, ha decidit formalment:

1.  Recolzar el grup Tona Decideix creat per a impulsar la celebració del  referèndum per la independència al nostre  poble.

2. Donar suport  a una futura moció que s’hauria de presentar a l’Ajuntament de Tona i  col•laborar amb els altres grups polítics tonencs  per  aconseguir una posició  absolutament consensuada i unitària.

3. Encoratjar als associats-militants de TF que ho desitgin a col•laborar activament, a títol  personal, en la iniciativa Tona Decideix

Visca Tona i Visca  Catalunya!

Comissió Executiva de Tona Futur.
Tona, 24 de setembre de 2009
 

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació