La volta al món sense avió i sense mapa

Presentació a Vic d’un llibre de l’escriptor i aventurer Josep M. Romero.

Redacció osona.com
24 de setembre del 2009

Aquest divendres, dia 25 de setembre, a les 8 del vespre la llibreria Muntanya de Llibres de Vic acollirà la presentació del llibre “Sempre l’oest. La volta al món sense avió i sense mapa”.

L’acte, organitzat en col•laboració de l’agencia de viatges Fent Milles, comptarà amb la presència de l’autor del llibre, l’escriptor i aventurer Josep M. Romero, qui descobrirà quins motius el van empènyer l’any 2001 a iniciar aquesta gran aventura que el va portar a donar la volta al món sense fer ús de cap avió i amb una única norma; viatjar sempre cap a l’oest.

El llibre, de l’editorial Brau, descriu amb prosa directe, sense embuts i amb enginy algunes de les situacions més quotidianes que viu l’autor al llarg del seu viatge, aconseguint transportar al lector fins al fons dels hotelets on dorm, a les cabines dels vaixells de càrrega on passa una gran quantitat d’hores i als bars on fa parada i on coneix un munt de personatges que, com ell, busquen una aventura que ompli de sentit la seva experiència.

Més info de l’autor: http://www.jmromero.com/cat/sempreloest.htm

Arxivat a