1 de 10

Una innocentada molt animal

Un veí de Planoles penja cartells per "alertar" d'una falsa presència d'óssos.

per El Ripollès.info, 22 de setembre de 2009 a les 16:24 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de setembre de 2009 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Una innocentada en ple mes de setembre. Aquesta ha estat la (mala) pensada d'un veí de Planoles que ha penjat en diversos punts del terme i de municipis propers uns cartells amb recomanacions respecte la falsa presència d'ossos. El gerent del Consorci d'Espais d'Interès Natural del Ripollès (CEINR), Esteve Pous, ha explicat que es tracta d'una bretolada i que de cap manera hi ha la possibilitat de la presència dels plantígrads a la comarca.

Els cartells apareguts expliquen que està prohibit donar-los menjar, que no es facin sorolls per no molestar-los i que en cas de trobada cal tirar-se a terra i despullar-se. La bretolada ha tingut cert ressò en uns dies de certa afluència de boletaires als boscos. Segons Pou, no és la primera vegada que aquest veí penja cartells de diversa tipologia al municipi. En aquest sentit ha explicat que intentaran retirar-los i no descarten demanar als Agents Rurals que iniciïn un expedient sancionador pels fets.

 

Arxivat a:
Societat, ós, fauna, incivisme
Participació