Vic organitza una bicicletada contra el canvi climàtic

En el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible.

Redacció osona.com
22 de setembre del 2009
bicicletada canvi climàtic, Vic
bicicletada canvi climàtic, Vic | Ajuntament Vic

L’Ajuntament de Vic organitza la tercera edició de la bicicletada contra el canvi climàtic, el proper diumenge, 27 de setembre. La sortida serà a les 9:30 h al parc Jaume Balmes i es realitzarà un recorregut de 9 km pels carres de la ciutat que finalitzarà al parc de Sant Llatzer. Un cop finalitzat el recorregut, es farà un esmorzar per tots els participants i se’ls donarà un petit obsequi.

Per poder participar a la bicicletada, cal inscriure’s prèviament a l’Oficina de Turisme (93 886 20 91) o bé fer la inscripció via correu electrònic: bicicletada@vic.cat. Inscripció gratuïta. La iniciativa forma part del programa de la Setmana de la Mobilitat que se celebra a Vic.

L’organtizació de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura s’emmarca dins la iniciativa europea “European mobility week”, que va néixer amb l’objectiu d’estimular i sensibilitzar la ciutadania en relació a l’ús dels vehicles, per tal que aquest sigui compatible amb el desenvolupament urbà sostenible, de cara a fer-ne un ús racional per prevenir l’emissió de gasos amb efecte hivernacle i el consum de recursos energètics. A Catalunya fa set anys que se celebra, organitzat per la Generalitat de Catalunya, iniciativa a la qual es poden adherir les administracions que ho desitgin, com ha fet l’Ajuntament de Vic.

Dins la mateixa iniciativa s’organitzen activitats davant de les escoles per promocionar les rutes escolars que tindran lloc del 21 de setembre a l’1 d’octubre.

- Veure cartell de la bicicletada
- Veure galeria de 16 fotos (2008)

Arxivat a