Tona inaugura el parc infantil de la Font Morta

En el marc dels actes de la Diada Nacional.

Redacció osona.com
15 de setembre del 2009
inauguració del parc infantil de la Font morta, Tona
inauguració del parc infantil de la Font morta, Tona | Ajuntament de Tona



Tona ha viscut un cap de setmana farcit d'actes commemoratius de la Diada Nacional

Les propostes van començar ja el dijous amb una botifarrada popular i audició de sardanes a la plaça Major.

L'acte principal va tenir lloc divendres al matí a la plaça Major, amb l'hissada de la senyera i la lectura del manifest, amenitzat amb l'actuació del Cor Bonaire i els alumnes de l'Escola de Música Montserrat. La trobada va acabar amb un parlament de l'alcalde i un brindis per Catalunya acompanyat de tota la gent que va omplir la plaça (foto, a sota).

A la tarda va ser el torn dels més petits en la inauguració del nou parc infantil de la Font Morta, que estava ple a vessar. Jaume Barri, va ser l'encarregat que els més petits i els no tan petits s'ho passessin d'allò més bé amb el seu espectacle (foto, a sobre).

Dissabte a les 8 del vespre, Tona va commemorar els 30 anys d'ajuntaments democràtics amb un acte a la sala de plens en què van participar els alcaldes i regidors que han prestat el seu servei al poble durant aquests anys.

El tancament dels actes de commemoració va tenir lloc a l'ermita de Lurdes amb el ja tradicional concert de la Diada, enguany, a càrrec de Patricia Sendra (veu) i Mercè Roca (piano).
- Galeria de fotos de la Tibada de Tractors (Xevi Mas)
- Veure més fotos de la Diada Nacional a Tona
- Programa d’actes de la Diada Nacional a Tona
- Més informació de les obres del parc de la Font Morta 



---------------
ERC de Tona puja al castell

Per la seva banda, la secció local d’ERC també va organitzar un acte commemoratiu en el marc de la Diada Nacional. Es va fer a les 12 del migdia, el mateix Onze de Setembre, a dalt del castell de Tona (fotos, a sota).

- Programa de l’acte (PDF)



Arxivat a