Osona commemora els 30 anys dels ajuntaments democràtics

L’acte al monestir de Sant Pere de Casserres ret homenatge als alcaldes i regidors de tots els municipis de la comarca.

Redacció osona.com
10 de setembre del 2009
presentació dels 30 anys dels ajuntaments democràtics, acte al monestir de Sant Pere de Casserres
presentació dels 30 anys dels ajuntaments democràtics, acte al monestir de Sant Pere de Casserres | Consell Comarcal d\'Osona



El president del Consell Comarcal d’Osona, Miquel Arisa; el vicepresident primer, Lluís Vila; i la consellera delegada de Cultura, M. Rosa Vestit, han presentat aquest dimecres la commemoració dels 30 anys d’ajuntaments democràtics a Osona (foto). L’acte tindrà lloc el dissabte dia 19 de setembre a les 11:30 h al monestir de Sant Pere de Casserres.

La voluntat del Consell Comarcal d’Osona és que l’acte sigui un reconeixement als regidors i alcaldes de tots els municipis de la comarca que, amb la seva tasca al servei de la vida municipal, han contribuït a l’establiment de la democràcia al nostre país.

El programa d’actes consistirà en uns parlaments a càrrec del president del Consell, Miquel Arisa Coma; l’alcalde de les Masies de Roda, Ramon Isern Serrabasa; el secretari general del Departament de Governació i Administracions Públiques, Jaume Oliveras Maristany; el vicepresident de la Federació de Municipis de Catalunya, Lluís M. Pérez Segura; i el president de l’Associació Catalana de Municipis i Comarques, Salvador Esteve Figueras. A continuació, hi haurà una actuació musical a càrrec de Jordi Domènech, contratenor, acompanyat per Dani Espasa, clavicèmbal. Per acabar, un aperitiu.