Tona aprofita l’Onze de Setembre per inaugurar el parc de la Font Morta

Els actes de la Diada Nacional duraran 4 dies.

Redacció osona.com
09 de setembre del 2009
Diada Nacional a Tona, 2008
Diada Nacional a Tona, 2008 | Pere Pratdesaba



Una audició de sardanes i una botifarrada popular a la plaça Major, aquest dijous al vespre (10 de setembre), donarà el tret de sortida de la commemoració de la Diada Nacional a Tona. Els actes s’allargaran fins al diumenge, dia 13.

La celebració del gruix del programa tindrà lloc el divendres, el mateix Onze de Setembre. Començarà ben aviat, a les 10 del matí, amb una xocolatada per a la quitxalla. A les 12 del migdia, hi haurà l’homenatge a la Senyera, la lectura del manifest, a càrrec de Joan Costas i una audició de cançons patriòtiques, amb el Cor Bonaire.

Més tard, a les 6 de la tarda, un dels actes més esperats de la festa. Es tracta de la inauguració del del parc de la Font Morta, just al costat de la plaça Major. L’espai s’ha renovat de dalt a baix, amb el finançament del pla Zapatero. Les obres han costat 280.000 euros. El parc és el més freqüentat pels nens de Tona.

La commemoració dels 30 anys dels ajuntaments democràtics i un concert, tot durant el cap de setmana, tancarà els actes de la Diada Nacional.

- Programa d’actes
- Més informació de les obres del parc de la Font Morta

ERC de Tona puja al castell

Per la seva banda, la secció local d’ERC també ha organitzat un acte commemoratiu en el marc de la Diada Nacional. Es farà a les 12 del migdia, el mateix Onze de Setembre, a dalt del castell de Tona.

- Programa de l’acte (PDF)

-------
Edicions anteriors, amb fotos

- La Diada Nacional, 2008
- Activitats a Tona, fotos (2008)
- Acte al castell de Tona, fotos (2006)

Arxivat a