Reagrupament Osona s’estrena amb la Diada Nacional

La secció local participarà a l’ofrena floral a Vic i en diversos actes a Barcelona.

Redacció osona.com
09 de setembre del 2009

NOTA DE PREMSA
Reagrupament Osona farà la seva ofrena a la placa de Bach de Roda
 

L’agrupació d’Osona de Reagrupament farà la seva ofrena floral a la placa de Francesc Macià "Bac de Roda" a Vic, aquest proper dijous, 10 de setembre, a dos quarts de 8 del vespre i amb motiu dels actes de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya.

Per altra banda, Reagrupament Osona també assistirà a l’acte d’homenatge al General Moragues, que es farà el dia 11 a Barcelona.  El monument està situat al Pla de Palau, al costat de la Plaça Pau Vila, i l’homenatge començarà a partir de les 12 del migdia, amb els parlaments de Francesc Xavier Hernàndez, catedràtic de Didàctica de les Ciències Socials i autor d'"Història Militar de Catalunya”, Toni Strubell, filòleg i coordinador de la Comissió de la Dignitat, i el mateix Joan Carretero. Després de les intervencions tindrà lloc l’ofrena floral al monument al general català i a les dues es farà un dinar popular.

Reagrupament també dóna suport i assistirà a la manifestació que es farà a les cinc de la tarda sota el lema “Som una Nació, volem un estat propi”, convocada per la Plataforma pel Dret a Decidir (PDD), Sobirania i Progrés (SiP) i Deumil.cat, entre altres entitats.

Arxivat a