ERC vol organitzar a Vic un referèndum d’autodeterminació

La secció local dóna ple suport a la iniciativa d’Arenys de Munt. El tema sortirà aquest dimecres, en el ple municipal.

Redacció osona.com
08 de setembre del 2009

Comunicat d'Esquerra als Ciutadans i Ciutadanes de Vic

Des de la seva fundació, Esquerra Republicana de Catalunya, ha defensat i defensa, dia rere dia, el dret a l’autodeterminació del nostre país; el dret a decidir el futur polític de la nostra nació mitjançant l’expressió de la voluntat popular.

Davant l’actual situació política originada les darreres setmanes arran de l’anunci del poble d’Arenys de Munt de demanar la opinió als seus conciutadans sobre l’autodeterminació de Catalunya, la secció local d’ERC de Vic manifesta:

- Donar ple suport al poble i consistori d’Arenys de Munt en les seves decisions i els seus actes. Cap jutge ni cap govern poden coartar l’expressió màxima de la democràcia.

- ERC Vic ha lluitat i lluitarà sempre per fer del dret a l’autodeterminació del poble català, un exercici democràtic que porti aquest país a esdevenir un estat lliure.

És per això, i atenent a les múltiples demandes rebudes per molta part de la ciutadania, que demanem als diferents partits polítics, a les entitats, associacions culturals, esportives, veïnals, empresarials, sindicals, comercials, religioses, de comunicació, socials i al conjunt de la societat vigatana que ens organitzem de manera unitària i efectiva per tal de realitzar un referèndum d’autodeterminació a la ciutat de Vic. Sense personalismes ni exclusions. Tothom a una per un mateix objectiu.
És hora que el sobiranisme vigatà pugui expressar el seu anhel de llibertat nacional. ERC Vic estarà sempre al costat de qualsevol iniciativa que aglutini el conjunt de la societat vigatana i que vulgui expressar el sentir de totes i cada una de les persones que la composen, en el camí de la independència nacional i la justícia social.

Avui és l’expressió de la ciutat, demà ho serà de la nació.

Vigatanes i Vigatans, Decidim !!!!

Esquerra Republicana de Catalunya
Secció Local de Vic

-------------
- Enquesta: vols un referèndum al teu municipi?
- Últimes novetats del referèndum, des del Robot de Nació Digital

Arxivat a