La CUP homenatja Xesco Boix, pioner de l’animació infantil a Catalunya

Amb motiu del 25è aniversari de la seva mort.

Redacció osona.com
03 de setembre del 2009

Amb motiu dels 25 anys de la mort de Xesco Boix, la CUP de Vic ha preparat un seguit d'actes per a recordar la figura del cantant i animador infantil. L'homenatge se celebrarà el proper dissabte, 5 de setembre.

A les 6 de la tarda, hi haurà un espectacle d'animació infantil a la plaça Major, a càrrec del grup La Bicileta, format per Lluís Maria Panyella i Maria-Josep Hernàndez.

I a les 8 del vespre, a la llibreria lla Tralla, es farà la presentació del llibre “Xesco Boix. Història de la nostra història”. Aquest llibre compta amb els testimonis de més de 40 personatges que van conèixer Xesco Boix, entre els quals Jaume Arnella, Raimon, Pete Seeger, Jordi Roura (Ara va de Bo), Núria Ventura, Eduard Estivill, Montse Domènech, Els Cinc Dits d'una mà (Àngel Daban, Noè Rivas, Toni Giménez i Lluís M. Panyella), Tortell Poltrona, Pilarin Bayés, Fina Rifà, el president Jordi Pujol, Marina Rossell, Miquel Pujadó, Mn. Miquel Raventós, Joan Vilamala (Esquirols), l'historiador Josep Maria Solé i Sabaté i el folklorista castellà Joaquin Díaz.

La presentació del llibre anirà a càrrec dels autors, Lluís Maria Panyella i Maria-Josep Hernàndez, de la ninotaire vigatana Pilarín Bayés i de Laia Jurado, que farà la presentació de l'acte.

- Més informació de la presentació del llibre

Arxivat a