El trofeu de futbol Quiquet Ribas arriba a la segona edició

El disputaran l’Atlètic Masies de Roda i el CF Viladrau.

Redacció osona.com
25 d'agost del 2009
Quiquet Ribas, torneig a Les Masies de Roda
Quiquet Ribas, torneig a Les Masies de Roda | Ajuntament de Les Masies de Roda

La segona edició del trofeu de futbol Quiquet Ribas se celebrarà el proper 5 de setembre, a partir de les 15:30 hores. La cita serà al camp de futbol de Les Masies de Roda.

Aquest torneig va néixer amb la intenció de reconèixer la trajectòria esportiva del que va ser, durant 32 anys, alcalde de Les Masies de Roda. Quiquet Ribas també va ser durant 12 anys vicepresident del Consell Comarcal d’Osona i jugador del FC Barcelona.

En aquesta 2a edició, l’Atlètic Masies de Roda s’enfrontarà al CF Viladrau. Enguany, com a novetat,  se celebrarà també el Torneig femení Quiquet Ribas, amb la disputa del partit entre els equips de fèmines del CF Athlètic Riudeperes i el CF Torelló.

A la foto, Quiquet Ribas fent el xut d’honor en la celebració del 1r Torneig, el dia 26 de juliol de 2008.

- Cartell del torneig, amb la programació

-------------
NOTA DE PREMSA
2n TROFEU DE FUTBOL “QUIQUET RIBAS”

5 DE SETEMBRE DE 2009
CAMP DE FUTBOL DE LES MASIES DE RODA
A PARTIR DE LES 15:30 H

El proper 5 de setembre se celebrarà la 2a edició del Trofeu de futbol Quiquet Ribas. Encara tenim el record ben present de la primera edició, l’any passat, on el mateix Quiquet va fer el xut d’honor i la corresponent entrega del trofeu a l’equip guanyador. Aquest any en Quiquet no és amb nosaltres; ens va deixar el 23 de gener de 2009.

Aquest trofeu va néixer amb la intenció de reconèixer la trajectòria esportiva del que va ser, durant 32 anys, alcalde d’aquest municipi.

Quiquet Ribas va ser durant 12 anys vicepresident del Consell Comarcal d’Osona, i 32 anys, del 1969 al 2001, ininterrompudament, alcalde de les Masies de Roda sota les sigles de Convergència i Unió. Va ser un dels alcaldes més antics i de més edat de Catalunya.

Esportivament, Quiquet va ser jugador del primer equip del Futbol Club Barcelona les temporades 1939-1940 com a defensa esquerre, i jugador del Celta de Vigo les temporades del 1940 al 1942, entre altres equips.

Però va estar relacionat amb el Barça durant set anys. Tanta va ser la seva vinculació que va mantenir amb el Barça que, com a veterà, va assistir als actes d’homenatge del centenari del Barça al Camp Nou els dies 27 i 28 d’abril de 1999. Sortir de nou a la gespa després de tants anys, Quiquet ho va recordar sempre com un dels dies més emocionants de la seva vida, paraules expressades per ell mateix.

En aquesta 2a edició, l’equip de casa l’Atlètic Masies de Roda s’enfrontarà al C.F. Viladrau.

Enguany, com a novetat i per tal d’accentuar el caràcter esportiu de la jornada,  se celebrarà també el Torneig femení Quiquet Ribas, amb la disputa del partit entre els equips de fèmines del CF Athlètic Riudeperes i el CF Torelló.

La programació és la següent:

- 15:30 h, partit entre els equips femenins CF Athlètic Riudeperes - CFTorelló.

- Entrega del trofeu.

- Petit refrigeri gratuït  per a tothom.

- 18:15 h, presentació de l’equip local de 3a regional, l’Atlètic Masies de Roda, temporada 2009-2010.

- 18:30 h, partit entre els equips masculins, Atlètic Masies de Roda - CF Viladrau.

- Entrega del trofeu.