El Kau es proclama campió de les 24 hores de futbol sala de Vidrà

En la final derrota al Chakarita, a la tanda de penals.

Redacció osona.com
25 d'agost del 2009
Kau, campio de les 24 h de Vidrà de futbol sala
Kau, campio de les 24 h de Vidrà de futbol sala



Aquest cap de setmana s’ha disputat el XIII Torneig Marc Escarrà, les 24 hores de futbol sala de Vidrà. L’equip del Kau, format per jugadors del Marfil Santa Coloma, s’ha proclamat campió després de derrotar l’equip del Chakarita a la tanda de penals en una de les finals mes disputades dels darrers anys.

Les semifinals també van ser molt igualades, en una d’elles es va haver de decidir l’equip finalista també als penals, on l’equip del Forat 19 de Montesquiu va cauré eliminat per l’equip del Kau. Tots dos equips es mereixien accedir a la gran final ja que durant tot el torneig van demostrar un gran nivell de joc.

Finalment el Forat 19 va quedar en tercera posició al derrotar l’equip de l’At. Brasil que també van fer un gran torneig. Cal destacar que tots  els components de l’At. Brasil son nois sords muts, cosa que dona molt mes valor a aquesta quarta posició final, destacant amb en Xevi Camps com a uns dels millors jugadors del torneig.

Per altra banda, cal destacar també la bona participació dels equips de Sant Quirze, ja que els equips del Túnel i els ASEC van accedir a quarts de final. En canvi, els Maris Polymers, els Llauneria Mercé i el Lokal van estar també a un gran nivell però no es van poder classificar per poc. Els Marley's Kontrast de Vidrà aquest any no van poder repetir el bon paper dels darrers anys on havien arribat a la final (la veterana edat dels jugadors els hi va passar factura). En canvi , el Càmping de Vidrà va fer també un bon paper i es van classificar per quarts, cosa que va fer molt contents als seus patrocinadors, en especial a l’Anna, l’encarregada de formar l’equip. Els que tampoc van tenir gaire sort van ser els equips de Torelló i Sant Vicenç, els Sagales Carrera, els Blancs i els PGB. Cap d’ells va accedir a quarts però tots van deixar molt bona imatge.

Per acabar, cal fer mencionar un cop mes a la participació d’un equip de Perpinyà, el Banque Populaire, un equip que venen a passar-s’ho bé i gaudir de l’oferta d’oci i cultura de la comarca d’Osona.

L’organització esta molt contenta de tal i com ha anat  el torneig. Hi va haver molta presencia d’espectadors durant els dos dies, que gràcies a les noves graderies del pavelló van poder seguir els partits còmodament. L’única incidència va ser la tempesta caiguda durant el dissabte a la tarda, on van caure 35 l/m² en només mitja hora i això va fer aturar els partits durant 10 minuts.

Finalmen,t l’organització vol donar les gràcies a tots els patrocinadors que col•laboren amb les 24 hores, sense ells el torneig no seria possible. També a l’Ajuntament, que un any mes els ha donat suport.