El Motoclub Tona arrasa amb el primer i segon lloc.

El Ripollès.info
24 d'agost del 2009
Dos Dies de Trial de Camprodon
Dos Dies de Trial de Camprodon | Jordi Vives

Uns 150 trialers van “batejar” la primera edició dels Dos Dies de Trial de Camprodon. La prova, organitzada per Manel Jané amb la col·laboració del Motoclub Abadesses, es va celebrar a l'àrea privada del Noassar, a la zona de la urbanització de Font-rubí.

El guanyador de la primera edició va ser en categoria vermells Joan Ricart del Motoclub Tona. Ricart va penalitzar 12 punts, 3 menys que el seu company Santi Serra i que Pere Martí, del Motoclub Arinsal.

En blaus la victòria va ser per José Marcos del Motoclub Corbera (12 punts), mentre que en segon i tercer lloc es van classificar Joan Cañellas (Montesa) i Joan Pareta (Agramunt). Finalment, en grocs el podi va ser per Francesc Estrada (Motocat), Josep Maria Clopés (Raig de Salt) i Jaume Perucho (Agramunt).

Enguany s'estrenava aquesta competició que fins ara s'havia celebrat a Arinsal (Andorra). La trentena de zones es van habilitar a la finca privada del Noassar, propietat de Manel Jané, mentre que el parc tancat era a la casa de colònies mas Puig Francó.