Bollywood conquereix Vic

Un miler de persones assisteixen a l’estrena del musical Bollyvic, en el marc de les Nits de Cinema Oriental.

Redacció osona.com
20 de juliol del 2009



Les Nits de Cinema Oriental van celebrar aquest divendres una de les seves sessions més multitudinàries. Prop d’un miler de persones van omplir la Plaça d’Osona per veure i viure l’estrena del musical BollyVic, un espectacle de Saridevi and the Bollywood Diamonds que va fer vibrar a un públic entregat. Abans, a la tarda, la coreògrafa i ballarina Sara Barrera va oferir un taller de danses bollywood a una cinquantena de persones, petits i grans, a la mateixa plaça.
 
A partir de les 9 del vespre es va servir el sopar amb plats típics de la cuina índia, preparat i servit per membres de l’Associació Social i Cultural de l’Índia de Vic. A dos quarts de 10, les Bollywood Diamonds van contrarrestar el fort vent amb un espectacle musical ple de força i color així com un argument que barrejava ball, passió, drama, comèdia i bolígrafs.
 
A partir de les 10 la gent va completar la seva fam de bollywood amb la projecció en 35 mm de "Billu Barber", un dels films de la indústria de Bombai més exitosos de la temporada protagonitzat per les estrelles Sharrukh Khan, Lara Dutta i Irfan Khan. La gent va coincidir en destacar el ritme, la posada en escena i la qualitat dels números musicals d’aquest film de Priyadarshan.

Galeries de fotos de les Nits Orientals 2009

- Tailàndia
- Nepal
- Vietnam

Programa de les Nits de Cinema Oriental

Arxivat a