El Rodafolk escalfa motors

L'actuació d'Urbàlia Rurana i La Romàntica del Saladar, plat fort.

Redacció osona.com
16 de juliol del 2009
Roda de Ter acollirà, el pròxim cap de setmana, la 19a edició del Festival de folk, Rodafolk. La majoria d’actuacions tindran lloc a la plaça del barri Sant Sebastià i seran gratuïtes. En cas de pluja, es traslladaran a La Carpa. El plat fort serà l’actuació dels grups Urbàlia Rurana i La Romàntica del Saladar, diumenge al vespre.

Els actes començaran el divendres a 2/4 de 10 de la nit amb el Correfoc. A les 11, hi haurà ball amb el grup Set de Folk. Dissabte, a partir de 2/4 de 8 del vespre, es celebrarà la cercavila dels Gegants i els Grallers de Roda i els Protons d’Igualada. Acte seguit, es farà una botifarrada popular i sardanes amb la Cobla Sabadell. Posteriorment, el públic podrà gaudir d'un concert de ball folk amb el grup Semproniana. Com sempre, el dissabte a la nit estarà marcat per l’actuació del grup del Festival Internacional de Música de Cantonigròs acollit a Roda.

Diumenge el matí es farà la 4a Trobada de músics al carrer en petit format per diferents espais del poble. A les 12 del migdia, hi haurà concentració de músics a la plaça Major i sortida en cercavila fins el marge esquerre del Passeig del Ter. Allà es farà una ballada final i un vermut  popular. 

Finalment, a les 9 del vespre, es celebrarà la cloenda del festival amb els grups valencians Urbàlia Rurana i La Romàntica del Saladar, en un espectacle conjunt titulat "La festa i la vespra".

Arxivat a