Carme Capdevila visitarà dissabte les millores en dos equipaments de Vic

Redacció
09 de juliol del 2009
Carme Capdevila
Carme Capdevila | Arnau Urgell


La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, visitarà aquest dissabte les obres de remodelació del Centre Residencial d’Acció Educativa d’Osona i inaugurarà l'ampliació de les instal·lacions de l'Associació Sant Tomàs per a persones amb discapacitat intel·lectual.

En el primer cas les obres de remodelació i condicionament de l’edifici han suposat una inversió de 327.320 euros. El centre va obrir l’any 1991 a l’edifici que ocupa actualment, però ja funcionava des de l’any 1984 a la casa Moreta del carrer Sant Miquel de Vic. Té una capacitat per a 12 infants d’entre 9 i 17 anys tutelats per la Direcció General d’Atenció a la Infància.

En el cas de l'Associació de Sant Tomàs dissabte s'inaugurarà l'ampliació de les instal·lacions amb nous equipaments que acolliran serveis de formació i inserció laboral i el club de lleure i esport entre altres.

El Departament d’Acció Social ha subvencionat amb més de 200.000 euros les obres d’ampliació, pressupostades en 1.140.000 euros. A partir d'ara, les instal·lacions tindran una superfície de més de 3.000 metres quadrats.

Acompanyaran a la consellera Capdevila, el director dels serveis territorials del Departament a Barcelona, Josep Gonzalez-Cambray. A l’acte també hi assistirà, l’alcalde de Vic, Josep Maria Vila d’Abadal; el president del Consell Comarcal d’Osona, Miquel Arisa; el rresident de l’Associació Sant Tomàs, Àngel Andreu, i el gerent de l’Associació, Ricard Aceves.
Arxivat a