Manlleu ubicarà l'aula d'educació d'adults a la plaça de Llevant

Redacció
07 de juliol del 2009
Futura escola d'adults de Manlleu
Futura escola d'adults de Manlleu | Marc Riera/ACN


Manlleu obrirà a finals d'any la nova seu de l'Escola Municipal d'Adults Miquel Martí i Pol a la plaça de Llevant. Aquesta previsió serà una realitat si tira endavant la proposta de l'Ajuntament a l'Institut Català del Sòl (INCASÒL) per ubicar aquest equipament als baixos dels edificis d'habitatges de promoció pública que es construeixen en aquesta zona.L'Ajuntament també ha fet arribar la proposta de nou emplaçament al Departament d'Educació, segons ha explicat a ACN l'alcalde, Pere Prat. Actualment l'escola es troba situada a la primera planta de l'edifici del mercat municipal que s'ha de començar a remodelar abans d'acabar l'any.

Segons l'alcalde, a priori l'INCASÒL veu amb “bons ulls” la proposta. A manca del vist-i-plau d'Educació el consistori manlleuenc ja ha començat a treballar en el projecte. Un nou emplaçament que es es contemplaria com a “definitiu”, tal com diu Prat, perquè els espais proposats són “prou amplis en metres quadrats” però requeriran d'una inversió d'adaptació “important”.

L'actual Escola d'Adults Miquel Martí i Pol és una aula que depèn administrativament del centre de Vic. Per altra banda, la seva ubicació no compleix requisits mínims com el de l'accessibilitat. El canvi de dependències s'accelerarà amb les obres de reforma del mercat municipal que s'han d'iniciar abans d'acabar l'any i que formen part de la reforma integral del barri de l'Erm, inclosa en el Pla de barris de la Generalitat.
Arxivat a