Seva escull divendres hereu i pubilla

Redacció
01 de juliol del 2009
Aquest divendres dia 3 de juliol se celebra la sisena proclamació de l’hereu i la pubilla de Seva, que es porta a terme per cinquè any consecutiu. Un aniversari que els organitzadors han volgut fer notar amb el muntatge d'un espectacle tant per donar a conèixer l’hereu i la pubilla d’enguany, així com recordar els hereus i pubilles de les edicions anteriors.

La celebració començarà a les 2/4 de 10h del vespre a la plaça de l’església de Sant Miquel de Balenyà, convenientment  ambientada a Pequín. Abans, a dos quarts de vuit, hereus i pubilles de la resta de Catalunya es concentraran al sector antic de Seva i aniran a buscar, acompanyats dels grallers i geganters, a la pubilla i l’hereu actuals, a casa la pubilla on ells i les famílies oferiran un pica-pica. Després al sector Sant Miquel  hi haurà una nova cercavila fins arribar a la plaça de l’església.

L’alcalde de la localitat, Josep Palmerola donarà la benvinguda. Seguidament hi haurà el pregó a càrrec dels protagonistes de l’anunci dels supermercats Eroski, que són habitants del poble. Després de la presentació dels tres candidats finalistes a hereu i les tres candidates a pubilla, votació i nomenament. A les 12h de la nit el Punt Jove El Moll i El Refugi, oferiran una disco mòbil amb PDcat al camp de futbol de Sant Miquel de Balenyà oberta a tothom i gratuïta, per tancar la festa.