«Performance» a Vic amb motiu del Dia de l'Orgull LGTB

L'acte, organitzat per les JERC, se celebrarà dissabte

Redacció
26 de juny del 2009
La bandera Arc Iris del moviment Gai, Lèsbic i transexual oneja a la Casa Comella de Vic en motiu del dia de l'orgull Gai
La bandera Arc Iris del moviment Gai, Lèsbic i transexual oneja a la Casa Comella de Vic en motiu del dia de l'orgull Gai | Adrià Costa
Amb motiu del Dia de l’Orgull Lesbià Gai Transexual i Bisexual (LGTB), que se celebra el 28 de juny a nivell internacional, les JERC (Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya) d’Osona, el Ripollès i el Lluçanès, han organitzat conjuntament amb l'Associació Tal Com Som, una performance a la plaça Major de Vic. L'activitat es portarà a terme el dissabte 27 de juny, a les 6 de la tarda.

Des de les JERC, es considera que la lluita per l’alliberament del moviment LGTB implica al conjunt de la societat, i per això demanen la col·laboració de ttothom en els actes convocats.

El 28 de juny es recorda com una data històrica en la lluita pels drets humans i civils, ja que els aldarulls de Stonewall van suposar el punt d’inici del moviment per a l’alliberament homosexual.

Arxivat a