La futura Oficina Jove d’Osona, a punt el primer trimestre de 2010

per Osona.com, 25 de juny de 2009 a les 17:14 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de juny de 2009 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


El secretari de Joventut del Departament d’Acció Social i Ciutadania, Eugeni Villalbí, juntament amb el coordinador territorial de Joventut a Barcelona, David Ricart, i a la Catalunya Central, Jordi Casals, i la regidora de Dones, Joves, Salut i Cooperació al Desenvolupament de l’Ajuntament de Vic, Gràcia Ferrer, han visitat avui les obres de la futura Oficina Jove d’Osona.

L’equipament, que se situarà a l’annex a la Casa del Guarda de l’edifici de La Farinera de Vic, està previst que s’inauguri durant el primer trimestre de 2010 i ha comptat amb una aportació econòmica per part de la Secretaria de Joventut de 60.000 euros aquest any.

Amb una superfície aproximada de 300 metres quadrats, la futura oficina podrà donar servei personalitzat als més de 28.000 joves de la comarca d’entre 14 i 35 anys. Així, l’Oficina Jove d’Osona, que s’integrarà en la futura Xarxa Nacional per a l’Emancipació Juvenil, oferirà diversos serveis en una finestra única: borsa jove d’habitatge, oficina jove de treball, punt d’informació juvenil i assessoraments en matèria legal i de salut.

Una vegada finalitzada la visita, el secretari s’ha reunit amb representants del rectorat de la Universitat de Vic (UVic) per a buscar possibles espais de col•laboració en el marc de la futura Oficina Jove d’Osona. Finalment, el secretari ha clos una reunió de treball amb una trentena de regidors i tècnics de joventut de la comarca d’Osona on s’han recollit les seves experiències i aportacions per a elaborar el Pla Nacional de la Joventut de Catalunya 2011-2020 (fotos: Adrià Costa). 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació