Avui: xerrada il·lustrada amb la Pilarín Bayés a Manlleu

Redacció
25 de juny del 2009
Avui dijous, 25 de juny tindrà lloc una xerrada il·lustrada a càrrec de la coneguda ninotaire Pilarín Bayés amb el títol “Tradicions i costums de Manlleu” a l’Auditori de Caixa Manlleu a les 6 de la tarda.

Es tracta d’un recull dels actes populars que tenen lloc anualment a Manlleu com els tres tombs, el memorial Joan Prat, els geganters, els castellers, concerts de les corals manlleuenques, les estàtues humanes al carrer, la Flama del Canigó, el festival flamenc, les festes dels barris, el llegendari serpent, el porc i la cervesa... fins a una vintena de temes que la dibuixant narrarà com un conte mentre il·lustra, amb la seva peculiar gràcia, els seus personatges o simbolismes, alhora que es projecten a la pantalla de la sala.

Al final de l’acte es distribuirà a tots els assistents un punt de llibre fet expressament, que reproduïm a continuació.

Els dibuixos resultants restaran propietat de l’AFADIP, organitzadora de l’acte, per una posterior exposició pública, reproducció, distribució a les parts interessades etc.
Arxivat a