Maulets denuncia l’actuació de la policia municipal de Vic

L’entitat recupera l'afer sobre la condemna contra un dels seus membres per unes pintades al barri antic.

per Redacció osona.com , 23 de juny de 2009 a les 08:06 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de juny de 2009 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

- Més informació de la condemna per les pintades


COMUNICAT DE DENÚNCIA DE L’ACTUACIÓ POLITICA QUE PRACTICA LA POLICIA MUNICIPAL DE VIC

Davant dels fets ocorreguts el proppassat 20 de febrer de 2009. I que han desembocat en un judici, que només es pot qualificar de polític en vistes de la falta de proves, i sota acusacions absolutament tergiversades de la realitat, així com la sentència a què ha estat condemnat un militant de Maulets, acusat d’unes presumptes pintades al centre de Vic, i que el sentencia a vuit  dies de treballs socials amb una alternativa d’arrest domiciliari.


Entenem aquest nou atac polític cap al moviment independentista vigatà i de retruc osonenc, com una part més de la política repressiva que practica l’ajuntament de Vic, contra les alternatives reals de canvi democràtic vigatanes.

Denunciem que l’equip de govern actua i aplica les seves normes i lleis de convivència en funció de l’activitat política que es porta a terme, a partir de la pressió i repressió que aplica la Policia Politico-Municipal de la nostra ciutat, i en consonància amb la seva visió de la societat i la nació.
Denunciem les identificacions reiterades, denúncies, així com el control policial que patim els militants independentistes, i tots els mètodes de silenciament mediàtic, arribats a uns extrems intolerables.

D’altre banda anunciem mobilitzacions i una campanya  de denúncia pública, per acabar amb aquesta situació que només fa que reafirmar el que portem denunciant fa més de 10 anys.
Exigim responsabilitats a l’equip de govern així com en els cossos policials de la ciutat.
Volem deixar MOLT clar que aquestes actuacions no ens faran aturar en el nostra camí cap a la veritat de la política democràtica, i que no renunciarem a la lluita per la llibertat i la millora de la vida al nostra país i la nostra ciutat.

Animem a tota la societat civil osonenca i especialment la Vigatana a sumar-se a la denúncia i així mostrar al seu rebuig sincer a la política de criminalització que pateixen els que creuen en les alternatives que ens permetin avançar cap a una societat realment justa.

Assemblea de Maulets Osona, juny de 2009. PAÏSOS CATALANS.

 

Participació