L’equip de govern de Vic fa balanç de mitja legislatura

Els regidors oferiran diverses sessions on es passaran comptes i es marcaran les línies futures. El darrer acte anirà a càrrec del propi alcalde, l’1 de juliol.

Redacció osona.com
19 de juny del 2009

El passat dimarts, dia 16 de juny, es van complir dos anys de la constitució de la corporació municipal de Vic encapçalada per l’alcalde, Josep M. Vila d’Abadal. Per primera vegada, la ciutat de Vic compta amb un govern format per tres partits polítics (CiU, ERC i PSC). Arribada la mitja legislatura, l’Ajuntament de Vic organitza diverses sessions per tal de fer balanç d’aquests dos anys i per apuntar quines seran les principals línies que es desenvoluparan en els dos anys que falten per a les properes eleccions. L’alcalde clourà les sessions amb una conferència a la Sala de la Columna el proper dia 1 de juliol.

Les sessions temàtiques tindran lloc al Temple Romà els dies 22, 26 i 29 de juny  i tindran com a objectiu que cada regidor de l’equip de govern desenvolupi en forma de titulars quines són les línies estratègiques de la seva àrea. Les sessions són obertes a tota la ciutat, tant les del Temple Romà com les de la Sala de la Columna.

- Veure calendari de les sessions

Arxivat a