Una mostra promou l'acollida d’infants

L’exposició es podrà veure aquest cap de setmana a Vic. La presentarà la secretària d’Infància.

Redacció osona.com
18 de juny del 2009

La secretària d’Infància i Adolescència del Departament d’Acció Social i Ciutadania, Imma Pérez, presentarà aquest divendres, dia 19 de juny (11:00 h), a Vic l’exposició itinerant “Acolliment: un infant, un temps, una família”, que promou l’acolliment d’infants tutelats pel Departament. Acompanyaran a la secretària d’Infància i Adolescència, la directora de l’Institut Català de l’Acolliment i l’Adopció (ICAA), Sílvia Casellas, i el director dels Serveis Territorials a Barcelona, Josep Gonzalez-Cambray.
 
“Acolliment: un infant, un temps, una família” és una exposició interactiva formada per cinc espais en forma d’iglús. A través de jocs, colors, imatges virtuals, etc. es mostren quins són els drets dels infants, què és l’acolliment, quins tipus hi ha i com es pot ser família d’acollida. La mostra està dissenyada perquè els infants i les famílies, amb fills o sense, que la visitin, passin una estona d’esbarjo, s’informin sobre l’acolliment i prenguin consciència de la necessitat de noves famílies acollidores.

Aquesta mateixa mostra va rebre l’any passat, en el seu recorregut per Barcelona, Tarragona, Girona, Lleida i Amposta més de 42.500 visitants.

L’exposició estarà oberta a la plaça dels Màrtirs fins aquest diumenge,  de les 10 del matí a les 8 del vespre.

Arxivat a