La CUP de Vic defensa que la formació no es presenti a les eleccions autonòmiques

Ho explicarà a la propera Assemblea Nacional del grup independentista, que se celebrarà a Girona el 21 de juny. Els vigatans opten per l’expansió municipalista, en l’àmbit de tots els Països Catalans.

Redacció osona.com
16 de juny del 2009

La CUP de Vic ha presentat una esmena a la totalitat al text oficial de l'Assemblea Nacional, que se celebrarà el proper 21 de juny a Girona. La formació local osonenca considera que “no és el moment idoni” perquè la CUP es presenti a les eleccions autonòmiques al Parlament de Catalunya.

“Diem que ara no és el moment, però tampoc tanquem la porta a fer-ho en un unes altres conteses. Sabem i tenim clar que la nostra feina en els propers anys és una altra, però també sabem i admetem que fer-ho té els seus avantatges”, apunta la ponència.

L’opció de la CUP de Vic, per als propers anys, passa per potenciar i expansionar la formació en l’àmbit municipal, en el marc de tots els Països Catalans. “Ens cal una base solida des de viles i ciutats on encarà avui i tot i l’ èxit a les passades eleccions municipals no tenim. Cal recordar que encara hi ha moltes viles i ciutats orfes de CUP. I és aquí on hem de centrar els nostres moviments estratègics, és aquí on hem de créixer al màxim, és aquí on cada CUP local ha de treballar per aconseguir que a les viles i ciutats del seu voltant es presentin més candidatures, és aquí on aconseguirem aquesta base sòlida", diu la ponència.

Esmena a la totalitat presentada per la CUP de Vic (font: directe.cat)

Arxivat a