ERC-AM i PSC de Folgueroles volen debatre sobre l’estat del Torrent

Els dos grups de l’oposició demanaran un ple extraordinari per conèixer la posició de les diferents formacions del consistori.

Redacció osona.com
12 de juny del 2009

Els grups municipals d'Esquerra Republicana de Catalunya - AM i del PSC de Folgueroles han fet una petició per celebrar un ple extraordinari. Volen demanar i saber quina és la visió i la posició que tenen els diferents grups municipals  que formem part d’aquest Ajuntament sobre l’estat de conservació del Torrent.

Ara fa un any es va convocar una assemblea de veïns per poder atendre i resoldre dubtes o reclamacions que els veïns fessin arribar als diferents grups municipals. En aquesta assemblea moltes de les preguntes van fer referència al Torrent de Folgueroles i per tant “va quedar palès” que era una preocupació, assenyalen des d’ERC.

“Avui –continuen els republicans-, passat un any d’aquesta assemblea, ningú de l’equip de govern ens ha informat sobre les possibles millores que es podrien fer al Torrent, ni s’ha realitzat cap estudi per millorar tant el seu ús com el seu entorn. Cosa absolutament necessària”.

Tant ERC-AM com el PSC, amb aquesta petició, volen “refermar” el seu compromís amb  el programa electoral que van presentar, on apostaven per “millorar, protegir i conservar el nostre entorn”.

- Moció que presentaran ERC-AM i PSC