«Els tresors de la Laia», un conte intergeneracional

En la seva elaboració hi han participat gent gran i nens i nenes d'Oristà.

per Redacció Lluçanès.com , 12 de juny de 2009 a les 21:10 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de juny de 2009 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El conte “Els tresors de la Laia” és el resultat del taller intergeneracional “Explica’m un conte”, que s’ha desenvolupat al llarg de 10 sessions durant els mesos d’abril, maig i juny a Oristà. Aquest taller ha estat organitzat pel Consorci del Lluçanès (Programa de Dinamització de la Gent Gran) amb el suport de la Diputació de Barcelona i els seus participants han estat, per una banda, els nens i nenes del CEIP Llevant d’Oristà, i per l’altra, la gent gran d’Oristà i La Torre d’Oristà.

A partir de les vivències i records que la gent gran ha anat explicant als nens i nenes de l’escola, i amb la participació de l’Anna Obiols, escriptora de contes, s’ha anat teixint el text inspirat amb el poble d’Oristà, la seva gent i costums. A partir d’aquest i amb la col•laboració especial d’en Subi, un dibuixant professional, s’han fet les il•lustracions que han pintat i treballat els mateixos participants.


- Més informació, des del web del Consorci del Lluçanès
 

 

Participació