Vols conèixer la flora i la vegetació dels ambients humits?

Sortida naturalista al Torrent de Balà, a Cantonigròs.

Redacció osona.com
12 de juny del 2009

El proper diumenge, 14 de juny, el grup de naturalistes d’Osona organitza una sortida al Torrent de Balà.

En aquesta excursió es farà un recorregut per la vall del Torrent de Balà (Cantonigrós), per conèixer la flora i la vegetació dels ambients humits. A les obagues i a les fondalades dels torrents d’aquesta zona hi són ben representats els boscos caducifolis mixtos, amb til•lers, avellaners, faig i roures.

Aquesta sortida està dirigida a conèixer la riquesa florística que tenim a la comarca. Està pensada per a tots els aficionats a la natura que vulguin conèixer millor l’entorn natural.

Data: Diumenge, 14 juny de 2009

Hora: 9:00h

Lloc de trobada: Campus de la Torre del Frares de la UVIC (Carrer  de la Laura, 13, Vic. Osona).

Observacions: Cal preinscripció. Màxim 50 places

La participació és voluntària, gratuïta, i pel propi compte i risc. Activitat apta per a totes les edats i de dificultat mitjana. Per als desplaçaments s’utilitzaran vehicles particulars. Es recomana portar esmorzar, aigua, calçat adequat i protecció solar.

Durada: 4 hores

Organitza: Grup de Naturalistes d’Osona GNO-ICHN. Àrea d’activitats i divulgació mediambiental.

Per a la preinscripció escriviu un e-mail amb el nom i DNI a  [email protected], per a més informació truqueu al tel. 639 901 403

Per tal de fer-vos socis de GNO-ICHN cal entrar a la següent web http://ichn.iec.cat i clicar al final de la pàgina d’entrada on diu “fes-te’n soci”!