Eurovacum obre les portes

El congrés analitzarà el futur del sector boví, immers en una forta crisi a causa de l’excés de producció i la davallada de la demanda.

Redacció osona.com
10 de juny del 2009


Carlos de Blas ha parlat de la contribució dels remugants a les emissions de gasos amb efecte hivernacle/ Foto: Adrià Costa.

Aquest dimecres, 10 de juny, a les 13:30 h, es portarà a terme a Vic la inauguració  oficial de la 4a edició del Congrés Eurovacum.  L’acte tindrà lloc a l’auditori Marià Vila d’Abadal, del Sucre.

L’acte serà presidit per Josep Maria Vila d’Abadal, alcalde de Vic; Josep Burgaya, president de l’Institut Municipal de Promoció i Economia de Vic (ImpeVic) i segon tinent d’alcalde; Joaquim Porcar, subdirector general de Ramaderia del Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya (DAR); i Joan Contijoch, president de Caixa Manlleu.

Tot seguit es portarà a terme el lliurament dels Premis Vaca d’Or –organitzats per la Federació Frisona de Catalunya (FEFRIC)- on també hi seran presents Agustí Prat, president de la FEFRIC; i Jaume Sala, director executiu de la FEFRIC.

Al congres, el sector boví analitzarà el seus principals reptes de futur, immers en una “reestructuració total”. En el cas del vacum de llet, el sector viu la “pitjor època de la seva història” per un excés de producció i una davallada en la demanda, segons Joaquim Baucells, consultor del congrés.

- Més informació de l'Eurovacum

Arxivat a