«El moment de dir prou»

El llibre de Toni Strubell recull el sentiment compartit per molts catalans sobre la creixent sensació d'incompatibilitat amb Espanya. L’autor el presentarà a la llibreria La Tralla de Vic, en el marc dels Dijous a l’Òmium.

Redacció osona.com
09 de juny del 2009

Dijous 11 de juny 20h. Entrada lliure

Llibreria La Tralla. Carrer de la Riera, 5. Vic

Òmnium Osona, Pagès Editors i la Llibreria La Tralla us conviden a la: 

Presentació del llibre: "El moment de dir prou. La manifesta incompatibilitat amb Espanya". A càrrec de l’autor, Toni Strubell i Trueta. Filòleg, Coordinador de la Comissió de la Dignitat.

Toni Strubell i Trueta és professor de la Universitat de Deusto i coordinador de la Comissió de la Dignitat. A aquest nét del Dr. Josep Trueta, el 2004 li va ser atorgada la Creu de Sant Jordi. Es autor del assaig "El cansament del catalanisme" (1997), "Un catalá entre els bascos" (2006), col•laborant en moltes altres obres col•lectives com "Les mentides del PP" (2003) o "Polítiques de la memòria" (2004).

"El moment de dir prou" pretén recollir un sentiment compartit per molts catalans però que pocs gosen expressar obertament: la creixent sensació d'incompatibilitat amb Espanya. També denuncia la tolerància inaudita de que gaudeix encara avui el franquisme residual a l'Estat i el que això suposa políticament. Alhora exposa el paper de la Conferencia Episcopal Espanyola com a adreçador moral de facto de la vida pública, entre altres importants reflexions. El llibre compta amb un pròleg de Francesco Cossiga (polític italià pertanyent la democràcia cristiana italiana), i l’epíleg va a càrrec de Henry Ettinghausen (Creu de Sant Jordi, catalanòfil i catedràtic d'estudis hispànics britànic) .

- Més informació del llibre
- Més informació de l'autor

Arxivat a