Nova Energia insisteix en aturar les obres de la MAT

El col•lectiu obstaculitza les obres de la torre 39. Els activistes van preparar dissabte noves accions contra la polèmica xarxa elèctrica, en el marc d’un dinar i una caminada popular.

Redacció osona.com
08 de juny del 2009



El col•lectiu Nova Energia ha tornat a la càrrega contra la MAT i les obres de la polèmica xarxa elèctrica al terme municipal de Sant Martí de Centelles, al costat del Mas Blanc. Els activistes, de caire pacifista, han tornat a obstaculitzar aquest dilluns al matí les obres que estaven previstes al peu de la torre 39 (foto, a sobre).

Segons informacions facilitades a osona.com per un dels membres del col•lectiu, una dotzena de persones s’han concentrat aquest matí i han impedit que s’iniciessin les obres. Al lloc dels fets hi ha acudit una dotació de Mossos d’Esquadra. La policia autonòmica ha marxat, segons Nova Energia, a “buscar reforços”.

Nova Energia i el col•lectiu Ara o Mai van organitzar una caminada i un dinar popular el passat dissabte. La trobada va servir per preparar les properes accions contra la MAT (foto, a sota)

Cartell de la caminada popular

NOTA DE PREMSA
NOVA ENERGIA

PUBLICAT A LES 15:30 HORES

Hola de nou a tots i a totes,
 
Avui dia 8 de juny de 2009, alguns companys i companyes han impedit, a partir de les 8 del matí, el començament de les obres a la torre 39 del Mas Blanc. La nombrosa presència dels Mossos d'Esquadra ha fet desistir de l'acció no violenta d'obstrucció. Seguim pensant que la torre 39 ha de fer sentir la seva veu, denunciant la imposició de la MAT sense el debat públic previ i sense conèixer les resolucions judicials pendents. Per això us convoquem al Mas Blanc avui, a partir de les 6 de la tarda, per una trobada on analitzarem les línies d'acció i demà, dimarts dia 9 de juny, a partir de dos quarts de 8 del matí, de nou al mas Blanc, per seguir amb l'acció de denúncia.
 
Fóra molt important la implicació de tots i totes, en la mesura de les seves possibilitats en aquesta acció pacífica d'oposició a la MAT. Ara és cabdal avisar a la premsa, fer córrer les nostres convocatòries a totes les vostres adreces etc.
 
Ens veiem al Mas Blanc i més que mai: SEGUIM!!!
 
-----
PUBLICAT A LES 09:57 HORES

Aquest dissabte ens vam reunir unes cinquanta persones a dinar a la base de la torre 39.

Una vintena havíem pujat a peu des de Centelles, i a l'arribar a la torre vam veure com descarregaven una excavadora per començar a treballar aquest dilluns. Els treballadors ens van veure i van decidir emportar-se-la.

Després de la botifarrada en col•laboració amb el col•lectiu ARA o MAI vam poder parlar sobre les properes accions a fer.

Per això convoquem a tothom demà dilluns 8 de juny i dimarts 9 de juny a 2/4 de 8 del matí a la torre 39 per intentar aturar la construcció.

Així mateix, també ens trobarem dissabte 13 de juny a les 2h per parlar i avaluar com han anat les coses.

Estigueu atents al correu aquesta setmana per si ha novetats urgents.

SEGUIM!!!!

COM ARRIBAR A LA TORRE 39?
Darrere del Mas Blanc: crta. C-1413 (entre Centelles i St. Feliu de Codines) Km10 trencant a l'esquerra. En arribar a unes runes tornar a trencar a l'esquerra.

- Anar al bloc de Nova Energia

Arxivat a