Vic acull un concurs de bellesa canina

Inscrits més de 700 gossos de 100 races. El programa inclou demostracions d’agility i desfilades de roba.

Redacció osona.com
05 de juny del 2009



El Bulldog Anglèso i el Golden Retriever són les dues races més destacades de les 100 que els proper diumenge, 7 de juny, es podran veure a Vic en una de  les competicions de bellesa canina més consolidades a Catalunya i també puntuable al campionat estatal. Es tracta de la 14a edició de l’Exposició Nacional Canina, que cada any organitzen la Clínica Veterinària d’Osona i la Unió Cinòfila de Catalunya, amb el suport de Caixa Manlleu. El recinte firal el Sucre es convertirà durant unes hores en una gran passarel•la on s’hi podran admirar un centenar de races canines diferents.  

Fins ara són 720 els gossos inscrits al certamen. Aquest estaran repartits en vuit rings on  desfilaran mostrant als visitants i als jutges internacionals les seves habilitats. La bellesa i la bona actitud seran claus per a obtenir una bona puntuació.  A més, els animals hauran de superar un seguit de proves eliminatòries, segons les seva raça i edat. Els finalistes participaran a la gran final que es portarà  a terme a la tarda.

Seguint el programa establert en les edicions anteriors, l’esplanada exterior del recinte firal hi haurà una desfilada de moda canina en què s’hi mostraran les tendències per a la propera temporada en el marc del “prêt à porter” caní. Així com també una demostració d’agility on la intel•ligència i l’agilitat ensenyaran que no només el físic és important.

Durant tot el dia també hi haurà instal•lada una mostra comercial sobre alimentació, accessoris, ensinistrament i protectores relacionats amb el sector. El preu de l’entrada és de 5 euros els adults i 3 euros els nens.

- Veure galeria de fotos de l'any passat

Arxivat a