Un veí de Vic simula que li roben la targeta de crèdit

L’home, de 31 anys, denuncia que li han buidat tots els diners del compte corrent amb la tarja i la policia comprova que ho ha fet ell mateix.

ACN
29 de maig del 2009

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de Vic de 31 anys que va falsejar una denúncia dient que li havien tret diners de la seva targeta de crèdit. L'home havia denunciat que dies abans li havien sostret la cartera.

Segons han explicat fonts del cos policial, les imatges de les càmeres de seguretat de l'entitat bancària han demostrat que qui va treure aquells diners d'un caixer automàtic era el propi veí de la capital osonenca. Per això ara la policia l'acusa d'un delicte de simulació de fets denunciats. Els Mossos d'Esquadra no van veure clara la denúncia des del primer moment perquè presentava moltes contradiccions.

Dimarts passat a la tarda, l'home va anar a la comissaria denunciant que feia quatre dies que li havien sostret la cartera i que posteriorment algú li havia tret diners des d'un caixer automàtic de la targeta de crèdit que hi havia a  l'interior. La policia va sospitar des d'un primer moment perquè el procediment normal després de perdre la cartera passa per anul•lar les targes de crèdit i no pas esperar un període de quatre o cinc dies per denunciar els fets.

Després de comprovar els fets, els agents van consultar les càmeres de seguretat i van poder veure com l'home que treia els diners del caixer era el mateix denunciant. No ha transcendit la quantitat que l'home deia que li havien tret del compte. El denunciant, i ara acusat, és Miguel CM.

Arxivat a