Torelló i Sant Vicenç editen una guia d’activitats d’estiu

Els dos municipis ofereixen més de 30 propostes lúdiques, esportives i educatives.

Redacció osona.com
20 de maig del 2009

Els Ajuntaments de Torelló i Sant Vicenç de Torelló han editat una guia d’activitats d’estiu per a infants i joves. La guia també es pot consultar des de les respectives webs municipals.

La guia proporciona informació, als infants i joves de 3 a 16 anys, de l’àmplia oferta d’activitats –pràcticament una trentena- educatives, esportives, d’oci i de lleure, en el període d’estiu, que ofereixen Torelló i Sant Vicenç. Així, es proposen activitats,de la més diversa naturalesa, des del mes de juny fins a finals de juliol, que van des dels casals d’estius de les escoles, fins a campus de bàsquet, de futbol o multiesportiu, tallers d’arts plàstiques, d’artesania, escoles de patinatge o hípica, passant per cursets de tennis, esports d’aventura, ludoteca o natació.

La guia aporta informació sobre el tipus d’activitat, dates, horaris, lloc on es farà i preus. A més, els punts d’informació juvenil dels dos municipis poden oferir qualsevol informació suplementària. La setmana vinent es faran arribar les guies a totes les famílies dels dos pobles. Es donarà una guia a tots els nens i les nenes de les escoles de Torelló i Sant Vicenç de Torelló. Qui vulgui una pots passar-la a recollir al Punt 16.

L’estiu passat, només a Torelló, 750 nens i joves es van inscriure en alguna de les activitats ofertades a través de la guia.

- Llegir guia d’activitats

Arxivat a